verkoop

WG theatertechniek verkoopt veel apparatuur die zich in de verhuur heeft bewezen. Met een aantal topmerken hebben we een bijzondere band:


d&b audiotechnik is het best geaccepteerde en meest verkochte (theater)geluidsmerk van de afgelopen jaren. Een Duits topproduct met een breed en diep assortiment en 5 jaar 48-uurs garantie. Voor ons een belangrijke en gewaardeerde partner.


Sennheiser biedt naast microfoons (ook Neumann) een uitgebreid en hoogwaardig pakket draadloze, infra-rood- en conferentiesystemen. Betrouwbaar van één eenvoudige zender tot een uitgebreid meerkanaals systeem. Mede door de uitstekende service en grote continuïteit in de productlijn heeft Sennheiser onze onvoorwaardelijke voorkeur.

DPA, Danish Pro Audio, heeft met de miniatuur-microfoon 4061 en de headband 4066 in de theater- en showwereld nieuwe standaarden gezet, de 4099-serie is een hit in instrument-opname en versterking. Met een breed scala aan accessoires toont DPA zijn innovatieve betrokkenheid.


Avid is op het gebied van digitale opname al jaren marktleider. De studio-klankkwaliteit en de flexibele plug-in structuur is nu beschikbaar in betaalbare live-mengtafels met de S6L & S3L series. WG demonstreert en levert deze consoles met veel enthousiasme.


... en verder o.a. Yamaha, Numark, Oktava, Shure, Soundcraft, ASL, ClearCom, RCF, K&M, AKG, Countryman, Crest, BSS...

merken