d&b

WG theatertechniek is A-dealer van het gerenommeerde Duitse audiomerk d&b audiotechniek. Consistent gespeld in kleine letters maar groots in geluid; d&b is al sinds 1981 toonaangevend in de theater- en concertversterking. De filosofie van d&b is dat geluid meer is dan volume, het is iets dat gedeeld, gewild en ervaren wordt. Net als elke kunstvorm.

Om de kwaliteit te waarborgen wordt iedere d&b speaker aangestuurd door een d&b-versterker. Hierdoor wordt niet alleen iedere speaker optimaal geprocessed en beveiligd, het maakt ook het zeer nauwkeurig inregelen van grotere systemen mogelijk. Met d&b’s ArrayCalc is van tevoren al goed te voorspellen hoe een systeem in de praktijk zal gaan klinken, zowel bij installatie als in de verhuur.

De “houdbaarheid” van een d&b geluidssysteem is groot. Gebruiksperiodes van 15 tot 20 jaar zijn in theaters geen uitzondering en ook gebruikte d&b-sets blijven hun waarde behouden. De standaard garantietermijn voor d&b-luidsprekers, versterkers en processors is 5 jaar.

WG levert d&b systemen in iedere omvang en voor alle mogelijke locaties.