WG theatertechniek

WG theatertechniek is een Rotterdams bedrijf dat gedurende dertig jaar zijn sporen heeft verdiend op het gebied van verhuur, verkoop en installatie van professionele geluids- en video-apparatuur.

WG heeft negen vaste medewerkers in dienst die allen zelf ruime ervaring hebben als (reizend) technicus of als actieve theater- of muziekmaker. Daarnaast heeft WG een uitgebreid freelancers-netwerk ter ondersteuning van de diverse werkzaamheden, zoals bediening van geluidssystemen in de verhuur of installatie van apparatuur bij verkoop.

Tevens helpt WG jonge technici bij hun opleiding; WG theatertechniek is een erkend leerbedrijf. Vele leerlingen vonden via een stage bij WG hun weg in de audio-visuele branche.

De mensen van WG denken graag mee met hun klanten en opdrachtgevers als het gaat om de aanschaf van nieuwe apparatuur of de invulling van verhuuraanvragen. De grootte van de opdracht is hierbij van ondergeschikt belang; WG staat je bij met iedere vraag of wens.

Installaties van WG theatertechniek moeten voldoen, en blijven voldoen, aan de hoogste kwaliteits-eisen. Om dit te garanderen is WG vanaf maart 2018 (TÜV) ISO9001-gecertificeerd. Het bedrijf wordt jaarlijks gecontroleerd op het naleven van de ISO-regels.

Bij WG opereren de afdelingen Verkoop en Verhuur hand in hand. Ervaringen met apparatuur in de verhuur helpen WG-klanten bij advies voor aanschaf en de verhuur-voorraad wordt regelmatig ingezet voor demo-doeleinden of om tijdelijk de levertijd van koop-apparatuur te overbruggen.

WG theatertechniek